Читај ми!

"Подигли смо лествицу очекивања, није довољно да будемо само шампиони"

Апетити расту, наш народ није задовољан само играњем у групној фази, већ од нас очекује и пролеће у Европи. Мислим да имамо квалитетан тим, скуп феноменалних индивидуалаца и верујем да нам припада пролеће у Европи, изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

"Играње у Европи Цреној звезди много значи, због промоције клуба, али и позиционирања и свега осталог што навијачи Црвене звезде желе и воле", рекао је Терзић за Звезда ТВ.

"Наш клуб је подигао лествицу очекивања, више се не задовољавамо чињеницом да смо шампиони Србије, то се на неки начин већ и подразумева и то не задовољава апетите наших навијача. У овом тренутку имамо девет бодова предности у националном првенству и ја могу да обећам, не и да тврдим, да ћемо бити шампиони и четврту сезону заредом."

Терзић је додао да је пандемија коронавируса оставила много негативних ефеката на спорт.

"Званични податак са Фифиног конгреса је да је у систему светског фудбала остала рупа од 13 милијарди долара. То се системом спољих судова прелило на све клубове и не постоји клуб на свету који није осетио проблеме због ове пандемије, тако и Црвена звезда. Смањени су трошкови и расходи свих клубова, смањени су трансфери."

"Нажалост Црвена звезда основни проблем има у области финансија зато што ми немамо приход од ТВ права. Готово сви европски клубови преко 50 одсто свог буџета попуњавају продајом телевизијских права, нажалост ми имамо само један посто. То је један проблем који не знам како можемо да решимо, а ти уговори о ТВ правима због ове пандемије нису падали, могу само да расту", истакао је Терзић.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи