Читај ми!

Иванић: За корак смо ближе циљу

Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изјавио је да је победа против Гента корак ближе циљу - европском пролећу. Звезда је у трећем колу Лиге Европе на свом стадиону савладала Гент са 2:1 и сада је, уз Хофенхајм, највећи фаворит за пласман у нокаут фазу.

Иако врло задовољан веома важном победом свог тима Мирко Иванић је био врло самокритичан и истакао да ће због добре конкуренције у групи све бити врло неизвесно до самог краја.

"Имао сам две или три добре шансе. Нисам био концентрисан, могао сам боље да реагујем и криво ми је због тога. Најважније је што смо победили и што се те две шансе на крају „не осете". Не можемо рећи да смо све одрадили, одиграли смо три утакмице и мислим да има још доста да се игра. За корак смо ближи циљу, али мислим да ће до краја бити неизвесно зато што су и Гент и Либерец добре екипе, без обзира што смо победили оба тима резултатима 5:1 и 2:1, има ту још доста да се игра. Морамо да размишљамо утакмицу по утакмицу јер ће до самог краја бити неизвесно", рекао је Иванић на конференцији за медије.

Војвођанска веза Катаи-Иванић сарађује сјајно ове сезоне, а Иванић истиче да је тајна у томе што се дуго познају.

"Прошли смо исту школу фудбала, због тога се можда и тако добро слажемо како на терену тако и ван њега. Он је заиста феноменалан играч и не слаже се добро само са мном већ и са целим тимом. Одлично се уклопио у екипу, много нам значи као и остали фудбалери. Надам се да ћемо одличну сарадњу наставити и у будућности".

Упоредио је Иванић екипе Гента и Либереца и додао да ништа још увек није готово.

"Гент је боља екипа од Либереца. Када смо имали видео анализу и када смо се спремали за Слован, могу рећи да смо се изненадили како је Либерец победио Гент. По свим шансама и статистикама Гент је био боља екипа. То је за нас било велико изненађење, јер је реч о заиста фантастичној екипи без обзира што немају ниједан бод, то заварава људе у Србији. Видело се и данас колико су они квалитетни. Ово је заиста огромна победа за наш клуб. Треба овим путем да наставимо и да будемо поносни на све до сада урађено, као и да останемо само на овоме", поручио је Иванић.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво