Читај ми!

Милошевић за РТС: Спремили смо А, Б и Ц план, сад смо корак ближе циљу

Помоћни тренер Црвене звезде, који је водио екипу у утакмици против Гента, био је презадовољан победом и игром својих изабраника. Црвено-бели су савладали белгијског вицешампиона са 2:1 у трећем колу Лиге Европе и веома су близу да обезбеде пласман у нокаут фазу.

Милошевић је други пут водио Звезду јер је шеф стручног штаба Дејан Станковић одрађивао други меч суспензије због црвеног картона.

"Знали смо да ће бити веома захтевна утакмица, таква је и била", почео је Милошевић за РТС.

"У припреми утакмице смо са Станковићем, који нам је недостајао, што се видело у одређеним периодима меча када је требало да преломимо, а нисмо успели, спремали за А, Б и Ц план. У току утакмице смо успели да се адаптирамо и неутралишемо неке квалитете противника који заиста игра сјајно."

Он је додао да је Гент показао да је много бољи тим него што осликава пласман на табели.

"Видели смо у првом полувремену, после 1:0 нисмо дали други гол којим бисмо преузели контролу. Код 2:1 опет смо имали шансу за 3:1, што би нам донело стабилност. Остало нам је да до краја, све време, останемо максимално концентрисани и борбени."

Милошевић је истакао да сви играчи заслужују похвале, као и да Станкович може да буде задовољан одрађеним послом.

"Сви момци заслужују сјајне похвале и мислим да шеф стручног штаба Дејан Станковић може да буде потпуно задовољан утиском, односом према игри и, на крају, освојеним бодовима."

Постојало је и слабијих тренутака у игри, када је Звезда била инфериорна на терену.

"У моментима када је требало да преломимо утакмицу, недостатак концентрације је постојао, али можда се није видело у претходним утакмицама да противник има изузетан индивидуалан квалитет у смислу брзине, транзиције... Сваки остављени простор вешто користе утрчавањима, променом места итд. Правили су нам озбиљан проблем, који смо ми успешно решили и освојили три бода, што је у овом тренутку круцијално јер смо корак ближе циљу, а то је да презимимо у Европи", закључио је Милошевић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво