Читај ми!

Станковић пред пут у Сурдулицу: Пуна концентрација, нећу нови кикс

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић поручује пред гостовање Раднику у Сурдулици да не жели нови кикс после ремија са Јавором, већ тражи од својих играча максималну концентрацију и нова три бода у Суперлиги.

"Спремамо утакмицу по утакмицу. Црвена звезда је клуб у ком нема времена за одмор, меч који смо играли против Слована је већ историја, а ми се окрећемо новом. Првенство је велика обавеза и нешто што не смемо да запоставимо", рекао је Станковић на онлајн конференцији за медије.

Он је додао да се радује дуелу са тренером Радника Славољубом Ђорђевићем, донедавно тренером Звездиних омладинаца.

"Пресрећан сам због Славољуба Ђорђевића, он је неко ко има изражен такмичарски дух и жели да напредује. Показао је у Црвеној звезди ко је и шта је, са омладинском селекцијом прошле године је играо групну фазу Лиге шампиона, где је показао сав свој таленат и квалитет. Биће нам тешко, добро нас познаје и из тог разлога мислим да неће бити великих изненађења између мене и њега".

Станковић је истакао и да ће повратак Гелора Канге бити велико појачање.

"Када се игра на свака три дана готово сваки појединац има довољну минутажу. Не гледам на то да ли неко игра мање или више, сви су потребни Црвеној звезди и морају да буду максимално мотивисани. Радује ме што ће Канга сигурно играти, он је веома важан за нас. Нисмо смели да журимо, као што је то било и са Мирком Иванићем морали смо да сачекамо да уђе у тренажни процес, после тога полако да кроз минутажу добија на кондицији, тако ће бити и са Кангом", поручио је Станковић.

Он је додао да ће се, што се тиче Ричмонда Боаћија, видети да ли ће почети или ће ући са клупе.

"Морамо да рачунамо на све играче и сви морају бити максимално спремни", рекао је Станковић.

Утакмица 13. кола Суперлиге између Радника и Црвене звезде игра се у недељу од 15 сати у Сурдулици.