Читај ми!

Дегенек за РТС: Одлучила сложност тима

Добра припрема пред меч и сложност тима били су кључни да се дође до убедљиве победе над Слованом, истакао је штопер Црвене звезде Милош Дегенек репортеру РТС-а после утакмице у којој су црвено-бели однели убедљиву победу.

Да ли сте очекивали овако велику победу против Слована на нашем највећем стадиону?

„Нисмо очекивали оволику победу. Баш смо се затегли... Тренер нас је баш затегао јако. Озбиљно смо схватили екипу и знали смо да ће бити јако тешко и да нас чека борбена утакмица. Мислим да смо кренули како треба, да смо отворили утакмицу на прави начин и мислим да смо заслужено победили вечерас."

Шта је било пресудно да се оствари овако убедљива победа?

„Наш менталитет и што смо сложна група. Сви смо „гинули" један за другог. И квалитет и начин на који смо се припренили. Тренер је имао одличан план који смо испунили и све је испало како треба."

За седам дана је нови меч против белгијског Гента, шта очекујете од тог сусрета?

„Мислим да је то једна озбиљна екипа, играју озбиљан фудбал. Очекујем једну борбену екипу која игра прелеп фудбал и можете да очекујете још једнуи добру утакмицу.", закључио је Дегенек.

Црвена звезда је убедљиво савладала Слован из Либереца са 5:1 (2:1) на свом терену у мечу другог кола Групе Л Лиге Европе.
 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво