Читај ми!

"Меси је Хари Потер, бацићу телевизоре кад престане да игра фудбал"

Легендарни италијански нападач Кристијан Вијери велики је фан Лионела Месија и сматра да је Аргентинац најбољи фудбалер свих времена. Некадашњи нападач свих великих италијанских клубова, који сада повремено ради као стручни консултант, био је у Торину и испратио победу Барселоне над Јувентусом.

Барса је савладала "стару даму" резултатом 2:0, у утакмици у којој је Меси постигао један гол и забележио асистенцију.

Популарни "Бобо" је више пута претходних година хвалио омаленог Аргентинца, а сада је отишао корак даље и рекао да ће престати да прати фудбал када се Лео буде повукао.

"Меси је мађионичар, он је Хари Потер светског фудбала", почео је Вијери.

"Када буде престао да се бави фудбалом, бацићу своје телевизоре. Нећу више радити на телевизији. Гледаћу Нетфликс јер, када се он пензионише, неће бити шта да се гледа."

Меси је оборио и рекод против Јувентуса, пошто је постигао 70. погодак у групној фази Лиге шампиона.

"Невероватна Барселона, вечерас није било утакмице. Могли су да постигну шест или седам голова, лагано. Играли су фантастично. Другачији фудбал у односу на Јувентус, друга игра. Не знам како су изгубили од Реал Мадрида, али да сте их видели само вечерас, рекли бисте да не могу да изгубе ни од кога. Немогуће је. Још је луђе кад имате такву 'десетку'", закључио је Вијери. 

Каталонци су сада први у групи са максималним учинком након два кола, италијански шампион има три мање, док су иза Динамо Кијев и Ференцварош са по једним.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се