Читај ми!

Барса ипак није остала без председника

Први човек славне Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу је и поред великог притиска и спекулација да би могао да поднесе оставку ипак одлучио да остане на функцији председника.

Ова вест је допуњена и измењена. 

Након састанка управе каталонског клуба, Бартомеу је медијима поручио да није размишљао о одласку, већ да верује у пројекат.

"Није ми падало на памет да дам оставку. Овај наш пројекат је врло занимљив, са младим људима и ветеранима, попут Месија. И мислим да ћемо с њим освојити титулу ове сезоне", рекао је Бартомеу.

Он је дакле одлучио да на месту председника остане још неко време, а можда чак и до марта, када су заказани редовни председнички избори. 

Раније данас шпански листови и портали писали су да постоји велика могућност да после састанка управе Бартомеу саопшти да одлази.

Гласање о поврењу управи клуба заказано је за почетак новембра, а извесно је да би након тога Бартомеу морао да да напусти функцију.

Раније су медији писали да се он обратио каталонској влади, од које је тражио да се референдум о неповерењу одложи због пандемије коронавируса.

Подсетимо, због сукоба са управом коју предводи Бартомеу, најбољи играч клуба Лео Меси је умало овог лета напустио каталонског гиганта, али је ту, наводно донесену, одлуку одложио за годину дана.

Председнички избори заказани су за март наредне године.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво