Читај ми!

Михајловић: Срећу морамо да заслужимо

Српски тренер Синиша Михајловић био је врло разочаран после синоћног пораза Болоње од Лација са 2:1 у петом колу Серије А. Упркос незадовољству, Михајловић је истакао да ће његов тим наставити са добрим играма које ће донети и победу.

После трећег узастопног пораза Болоње у Серији А Синиша Михајловић је констатовао да је његов тим играо добро а узроке пораза је приписао сплету несрећних околности.

"У последње три утакмице стално причамо о истим стварима - играмо боље од наших ривала, а кући одемо празних шака, без бодова. Мени је жао мојих фудбалера јер... били су кажњени за први кикс који су направили. Изгубили јесмо, али да бисмо победили - срећу морамо да заслужимо", сматра Михајловић.

Српски стручњак је укратко анализирао игру противника и истакао да Римљани нису имали велики број прилика током меча али су их добро искористили.

"Лацио нам је дао два гола из једног и по шута. Треба се сада држати добро, дуг пут нас чека. Треба да наставимо да напорно радимо, да прикажемо своје квалитете, јер једно је сигурно - ми ћемо играти добро, али нам нешто више од тога треба за победе", закључио је Михајловић.

Болоња после пет мечева има само једну победу против Парме уз четири пораза и налази се тренутно на 18. месту Серије А, са свега три освојена бода.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво