Читај ми!

Миловић: Звезда фаворит, али нећемо се предати

Помоћни тренер фудбалера Јавора Милован Миловић, пред меч 12.кола Суперлиге против Црвене звезде, рекао је да цене квалитет противника, али да се неће предати у недељном дуелу.

Тим Јавора на гостовање Црвеној звезди долази након победе против Радничког из Крагујевца и пласмана у шеснаестину финала Купа Србије, док шампион државе иза себе има тежак меч из Немачке, где је против Хофенхајма отворио сезону у групној фази Лиге Европе.

"Очекује нас изузетно захтевна утакмица. Играмо против екипе која има квалитет и велики фонд играча. Урадили смо анализу њихових утакмица и очигледно је да Звезда има један стил игре, посебно у домаћем првенству, где је доста доминантна, постиже много голова и заиста играју лепо за око. Питање је ко ће у њиховом тиму наступити, али је сигурно да ће сви који изађу на терен имати велики мотив да се изборе за бољи статус", рекао је Миловић за клупски сајт.

Миловић је истакао да је тим Јавора комплетан и нема намеру да се преда.

"Комплетни смо, Јевремовић се опоравио, сви играчи су спремни и сви желе да играју на Маракани. Не постоји ништа лепше него играти против једног од два наша највећа клуба, тако да додатни мотив неће изостати. Ми морамо да дамо свој максимум, да имамо фанатичну борбеност, однос, дисциплину, јер само тако можемо да се супротставимо фавориту. Нећемо се сигурно предати. Због самих себе морамо одиграти што боље, јер нас и у наставку првенства очекују тешке утакмице. Надам се да ћемо успети да се мобилишемо, одиграмо што боље и повратимо самопоуздање, које смо можда изгубили у претходном периоду.", закључио је Миловић.

Тим Јавора у 12. колу Суперлиге гостује Црвеној звезди, а меч се игра у недељу од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво