Читај ми!

Месија и Роналда на "Камп Ноу" могли би да гледају навијачи

Последњи меч групе Г Лиге шампиона између фудбалера Барселоне и Јувентуса могао би да се игра пред одређеним бројем гледалаца на стадиону "Камп Ноу".

Сусрет између шпанске и италијанске екипе на програму је 8. децембра, а каталонска регионална влада најавила да би Барселона могла да отвори свој стадион "Камп Ноу" за одређени број гледалаца.

"Разговарали смо с клубом око поступног повратка навијача и дошли смо до закључка да је то тема коју треба разматрати од утакмице до утакмице. У првој фази би на 'Камп Ноу' могло бити од три до пет хиљада особа, а потом би се у складу са епидемиолошком ситуацијом, тај број могао повећати. Мислим да би протоколи могли бити спремни управо за утакмицу Лиге шампиона против Јувентуса 8. децембра, ако се ситуација не погорша", рекао је каталонски генерални директор за спорт Ђерар Фигуерас за локални спортски дневник Спорт.

У тој утакмици требало би да гледамо још један окршај Лионела Месија и Кристијана Роналда, пошто Португалац због коронавируса вероватно неће бити део тима у првом мечу две екипе у Торину.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво