Читај ми!

Вулетић после дербија о свечаној ложи, закону, суђењу...

Потпредседник ФK Партизан Владимир Вулетић, дан после вечитог дербија са Црвеном звездом, огласио се саопштењем у којем се осврнуо на дешавања на мечу у Хумској.

Вулетић је навео да је Партизан био добар домаћин гостима са "Маракане".

"ФK Партизан је одувек био сјајан домаћин свим фудбалским гостима добрих намера. Делегација клуба 'подно тенка' била је примљена у свечаној ложи нашег стадиона уљудно, много срдачније него што је делегација ФK Партизан била угошћена на стадиону подно тенка", каже Вулетић и наставља:

"Тако је једном дочекана нападом њихових навијача на ложу у којој је седела, па је жандармерија морала да прати чланове управе Партизана, а други пут гурањем у ту исту ложу огромног балона у облику фалуса, што је директор клуба "подно тенка" карактерисао као "симпатичан перформанс", наводи су у Вулетићевом саопштењу које је достављено медијима.

Вулетић је навео и да су синоћ у свечаној ложи Партизановог стадиона седели и представници чланови Скупштине клуба из редова навијача који, како каже, имају статутарне представнике у Скупштини.

"Дакле, оба представника навијача који су синоћ утакмицу посматрали из централне ложе Партизановог стадиона су представници чланова највишег клупског управног органа и ту су се нашли у складу са Статутом ФK Партизан. Међутим, у централној ложи нашег стадиона обрео се синоћ један опасан криминалац, човек са Интерполове потернице, човек којем српско правосуђе дуже од три године не заказује рочишта и не поступа по јавно подигнутој оптужници за малверзације и непочинства у фудбалским трансферима, све чекајући да овај предмет застари", истиче Вулетић и наставља:

"Јавно постављам питање ко штити овог Алфа доктора и опасног криминалца и када ће њему бити заказао рочиште? Да ли је Србија правна држава и зашто се у његовом случају не поштује цлан 172. Душановог законика "Судије да суде строго по закону, а не у страху од царства ми".То важи како за носиоце правосудних функција, тако и за фудбалске судије."

Вулетић се у свом саопштењу осврнуо и на Новака Симовића, главног судију у 163. вечитом дербију.

"Синоћњи Елвисов плес, тог краља судијског рокенрола, двојица играча клуба 'подно тенка' су искористили да и они заплешу језиву касапинску игру. Тако је један 'месар' поздрављао ударцем с леђа без лопте Асана, који је га је, онако хитар, брзо претрчао (за шта се добија директан црвени картон), а други, већ доказани 'касапин', који сеје страх по теренима широм Србије, копао очи Суми јер је знао да му је овај играч више пута истумбао голмана", каже Вулетић и додаје да је "Елвис у другом полувремену заплесао свој рокенрол."

"То је било тако очигледно да је директор Паризана указао на један познат сценарио који се десава у највишим структурама ФСС. То што је један таблоид ту препознао једног другог човека је знатно веће питање за тај таблоид: зашто је у тим речима Партизановог директора, које са политичким стварима немају никакве везе, препознао једног политичара? Следствено овоме, ФK Партизан ће медијима доставити доказе о судијском непочинству током последњег дербија и даље поносно се борити за оба трофеја до самог краја", закључује Вулетић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво