Читај ми!

Станојевић: Нема оптерећења, једва чекам дерби

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјаво је да једва чека вечити дерби против Црвене звезде у 11. колу Суперлиге. Најавио је и да ће тим због нових појачања променити досадашњи систем игре што ће свакако дати добре резултате.

Црно-бели дерби 18. октобра дочекују са заостатком од осам бодова у односу на највећег ривала, па ће за тим из Хумске тај меч "бити или не бити".

"Не оптерећује ме то, како може да ме оптерећује. Сваки дерби је ''бити или не бити'', да ли је минус осам или плус... Био сам ту и у дербијима када смо били у минусу и у плусу, и када смо играли елиминационе утакмице у Купу, када смо играли директну утакмицу за првака државе. Све сам искусио и једва чекам дерби. Сви живе за дерби и то може да буде само добра ствар, оптерећења наравно нема.", рекао је Станојевић одговрајући на питања новинара београдских редакција.

На питање да ли и ће мењати систем игре, шефа струке црно-белих рекао је да свесно жели промену и да ће у наредних месец и по променити систем игре.

Црно-бели су у финишу прелазног рока довели неколико појачање Милоша Јојића, Ивана Обрадовића, Светозара Марковића и Жана Кристофа Бајбек, а мало пре тога је стигао и Филип Холендер.

"Све је реализовано што сам желео. Све што смо помислили, тај играч је дошао. Мени су потребна два прелазна рока да бих направио екипу какву желим. У децембру ће бити допуна, али све што сам пожелео - добио сам. Сада нема непокривених позиција",закључио је Станојевић.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво