Читај ми!

Фудбалери Партизана опробали се у текболу

Фудбалери Партизана Владимир Стојковић, Милан Смиљанић, Лазар Марковић и Александар Миљковић опробали су се у текболу, у склопу државног првенства које се наставља за викенд 10. и 11. октобра турниром у Београду.

Текбол је сличан фудбалу, али је уместо фудбалског терена за њега потребан само сто сличан оном за стони тенис, али закривљених ивица.

"До сада нисам имао прилике да играм на текбол, чак не знам тачно правила. Ми смо их данас прилагодили нама и мало комбиновали са ножним тенисом који играмо пре тренинга уз шеву. Забавно је и изазвовно, стога ми је драго што су столови постављени код нас у центру где увек можемо да одиграмо по партију.", рекао је Смиљанић за клупски сајт.

Дефанзивац Александар Миљковић каже да је текбол добра забава, али уједно и веома корисна ствар за саму моторику.

"Морате да будете све време концентрисани како не бисте пропустили поен и погрешили. Мало нам треба да се уиграмо, а онда крећемо ми са организацијом нашег интерног турнира", истакао је Миљковић.

Званични амбасадори текбол спорта у Србији су фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић и бивши играч Ливерпула Милан Јовановић, док је почасни председник турнира легенда ФК Партизан Иван Ћурковић.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво