Читај ми!

Станковић: Скинули смо терет, идемо да се надигравамо са бољима

Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, био је задовољан после победе над Араратом у плеј-офу квалификација за Лигу Европе.

"Честитам свим играчима, њима иду заслуге за то што четврту годину у низу учествујемо у континенталном такмичењу. Може да се поведе прича да ли смо играли допадљиво или не, али то сада није толико важно, једино је битно то да смо поново у Европи и да ћемо играти групну фазу такмичења у којем ћемо имати прилику да се опробавамо са бољима, да се такмичимо, да се надигравамо, да напредујемо", почео је Станковић.

Морао је шеф стручног штаба Звезде да прави принудне измене у другом полувремену.

"Велики је притисак када се игра само једна утакмица. Данашњом победом смо скинули терет и добро се осећам због тога. Имали смо и принудне измене, па је Канга изашао због проблема са ложом, а Бен превентивно. Можда смо у последњих петнаест минута мало застали, али сада имамо времена да радимо у миру, јер смо уласком у Лигу Европе, понављам, остварили спортски циљ."

У тренутку када је Црвена звезда у потпуности могла да преломи утакмицу, дешава се да се из Фалчинелијеве шансе отвара контра за домаће којии су смањили резултат и увели меч у неизвесност.

"Могли смо тада да решимо питање победника, али шта је ту је. Катаи и Фалчинели су постигли голове, али заслуге иду целој екипи. Имамо сад времена да радимо у миру, чека нас нова утакмица већ у недељу, а онда иде репрезентативна пауза, па вечити дерби", закључио је Станковић.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи