Читај ми!

Баварци покупили све награде у Лиги шампиона, Де Брујне једини "уљез"

Фудбалери минхенског Бајерна очекивано су покупили готово све индивидуалне награде које је долелила Европска фудбалска унија (Уефа) за прошлу сезону Лиге шампиона. Бајерн је освојио титулу шампиона Европе тако што је доминантно победио све утакмице, а у финалу је минималним резултатом савладао Пари Сен Жермен. Сјајне оартије донеле су Роберту Левандовском признање за најбољег играча Европе за сезону 2019/2020.

Левандовски је доминантним играма потпуно заслужио да буде проглашен за најбољег фудбалера Европе и, вероватно би добио и Златну лопту Франс фудбала да она није отказана због пандемије коронавируса.

Мануел Нојер проглашен је најбољим голманом, за најбољег дефанзивца изабран је Јозуа Кимих, а у конкуренцији нападача награда је отишла у руке кога другог до споменутог Пољака.

Једини "уљез" је најбољи играч Манчестер ситија Кевин Де Брујне, који је проглашен за најбољег везног фудбалера.

Некадашњи нападач Олимпика из Марсеља и Челсија Дидије Дрогба добитник је награде коју додељује председнике Уефе Александер Чеферин, за све успехе и заслуге током наступа у Лиги шампиона.

Дилеме није било када је тренер у питању, Ханси Флик је понео ласкаво признање.

У женској конкуренцији лауреати су голманка Сара Буади (Олимпик Лион), одбрамбена играчица Венди Ренар (Олимпик Лион), везисткиња Џенифер Марожан (Олимпик Лион) и Пернила Хардер (Волфсбург/Челси).

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво