Звездин поправни испит на Кипру (19.00 РТС1)

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде играју вечерас у Никозији одлучујући меч четвртог кола, односно плеј-офа за пласман у Лигу Европе против јерменског Арарата. Почетак је у 19 сати, а пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за гледаоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

Овај меч, кључан за обе екипе, имао је "предигру" у виду неизвесности око места одигравања сусрета.

Услед избијања оружаног сукоба између Јерменије и Азербејџана у реону Нагорно Карабаха, гостовање Звезде у Јеревану морало је да буде отказано.

Уефа је накнадно одредила Кипар, односно стадион "ГСП" у Никозији за место сусрета, а управо на том терену Звезда је остала без сигурног пласмана у Лигу Европе и четвртог кола у квалификацијама за Лигу Шампиона, пошто је Омонија била боља после извођења пенала пре две недеље.

Пред ову, другу шансу на истом месту, Звезда је остварила две убедљиве победе у првенству Србије (против Вождовца од 6:0 и Младости у Лучанима 4:0), и у доброј форми дочекује меч са шампионом Јерменије, на чијем голу стоји српски чувар мреже Немања Чупић, који је као декларисани навијач Партизана покушавао у медијима да додатно подигне тензију пред окршај.

Меч одлуке, а вероватно и меч сезоне Црвена зевзде портив Арарата почиње у 19 часова уз директан пренос на Првом програму РТС, стрим на РТС Планети (само за гледаоце у Србији) и текстуални коментар на нашем порталу. 

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара