Аталанта убедљива против Лација у Риму

Фудбалери Аталанте савладали су Лацијо у Риму резултатом 4:1 у одложеном сусрету првог кола Серије А.

Аталаната у прва два кола има максималан учинак, после победе над Торином од 4:2, надиграли су и Римљане. Лацијо је  забележио први пораз након победе над Каљаријем предходног викенда.

Аталанта је повела у 10. минуту. После гужве у казненом простору одбрана је покушала да пребаци лoпту, међутим Госенс се одлично снашао и главом надмудрио голмана домаћина.

Гости су увећали предност у 32. минуту. Стрелац првог гола је овог пута био у улози асистента. Прецизним центаршутем са леве стране на супртној проналази Хатебера коме није било тешко да пласира лопту у мрежу.

До одмора Аталанта је постигла још један погодак у 41. минуту. Гомез је одлично прихватио одбијену лопту, преварио чувара и прецизним ударцем погодио мрежу.

Лацио је успео да смањи предност гостију у 57. минуту. Сергеј Милинковић Савић је одлично пронашао Каседа у шеснаестерцу, овај вара голмана и погађа мрежу.

Нада Римљана је трајала само четири минута, када гости поново стижу до три гола предности. Гомез је одлично прихватио лопту у шеснаестерцу, направио корак у лево и сјаним ударцем матирао голмана Стракоша, и тако поставио коначан резултат.

Резултати одложених мечева првог кола Серије А:

Беневенто - Интер 2:5
Удинезе - Специа 0:2
Лацио - Аталанта 1:4

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво