Читај ми!

Клоп у телевизијском окршају са Кином после победе у дербију

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп био је веома задовољан победом свог тима над Арсеналом у дербију трећег кола Премијер лиге, али су му засметали поједини коментари које је упутио некадашњи капитен Манчестер јунајтеда Рој Кин. Ливерпул је тријумфовао над "тобџијама" са 3:1 након преокрета, после чега је уследио мали вербални окршај у уживо програму.

Актуелни шампион Енглеске имао је 66% поседа лопте и 21 шут према голу противника, али је Кин њихову партију назвао "траљавом".

То се није допало немачком стручњаку који му је одговорио током телевизијског укључења.

"Да ли сам добро чуо, господин Кин је рекао да смо играли траљаво вечерас? Да ли је то рекао?", упитао је Клоп присутне у студију у којем је био и некадашњи капитен Ливерпула Џејми Карагер.

"Мислим да су се одрекли једне или две прилике којом ће бити разочаран", одговорио је Кин.

Шеф стручног штаба је наставио да инсистира да је његов тим био све само не траљав.

"Да ли је рекао да је било траљаво? Желим да чујем, нисам сигуран да сам добро чуо. Можда је причао о другој утакмици. То не може бити ова утакмица. Извињавам се, али је то је невероватан опис овог меча", причао је Немац у даху.

"Ништа, али апсолутно ништа није било траљаво. Играли смо доминантно против тима који је 100% у форми и били ђаволски опрезни да нас не ухвате на контранападе. Алисон је интервенисао само једном, имали су де шансе, али осим тога, фудбал који смо играли је био изузетан."

Кин је на крају покушао да ублажи ситуацију.

"Можда си ме погрешно разумео, било је траљавих тренутака, али мислим да сте били невероватни и могу само да вас похвалим. Нисам сигуран да си ме добро чуо, мораш да послушаш и остатак", истакао је Кин који је Клопа описао "веома осетљивим".

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи