Атлетико Мадрид декласирао Гранаду уз Суарезов сјајан деби

Фудбалери Атлетико Мадрида убедљиво су надиграли Гранаду са 6:1 у трећем колу Ла лиге, а после уласка у игру Луис Суарез је свој први меч у новом дресу зачинио са чак два поготка за нови тим.

Домаћини су већ на старту меча оправдали позицију фаворита у овом мечу и повели већ у деветом минуту поготком Дијега Косте.

Гости из Гранаде су потом успевали да пруже релативно равноправан отпор током првог полувремена, али већ на старту наставка у 47. минуту Кореа увећава предноср Атлетико Мадрида на 2:0. Дефинитивни суноврат гостију почиње од 85. минута када Жоао Феликс увећава на 3:0.

Нешто касније тренер Дијегом Симеонеом у игру уводи Луиса Суареза који је пре пар дана стигао у клуб, а он већ у првом минуту дебитантског меча асистира Маркосу Љорентеу за 4:0.

Десетак минута касније Суарез постиже и гол за недостижних 5:0, А пошто су гости успели да постигну почасни погодак и смање на 5:1, Луис је постигао и други погодак у трећем минуту судијске надокнаде за коначних 6:1.

У првим данашњим мечевима победе су однеле гостујуће екипе. Атлетико Билбао је надиграо Еибар са 2:1, а фудбалери Левантеа су успели да савладају Осасуну са 3:1 и дођу до првих бодова начинивши резултатски преокрет после вођства домаћина.

Ла Лига треће коло:

Субота:
Алавес - Хетафе 0:0
Валенсија - Уеска 1:1
Елче - Реал Сосиедад 0:3
Бетис - Реал Мадрид 2:3

Недеља:
Осасуна - Леванте 1:3
Еибар - Атл. Билбао 1:2
Атл. Мадрид - Гранада 5:1
Кадиз - Севиља
Ваљадолид - Селта
Барселона - Виљареал

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво