Драматична победа Интера у надигравању са Фиорентином

Интер је после неколико резултатских преокрета успео да однесе победу на свом терену са 4:3 у дуелу са Фиорентином у последњој вечерашњој утакмици другог кола Серије А.

У последњој утакмици вечери уследила је голеада Интера у дуелу са Фиорентином уз низ драматичних обрта и неизвесност о победнику дуела до самог краја меча.

Почело је на самом старту меча када гостујућа Фиорентина у трећем мнуту долази до предности голом Кристијана Куаме.

Тек у финишу, у последњем минуту првог полувремена домаћини успевају да изједначе голом Лаутаро Мартинеза и да одмор се одлази са 1:1.

А онда настаје драма и серија голова коју покрећу домаћини за 2:1 у 52 минуту. Пет минута касније гости изједначују на 2.2 да би у 63. минуту повели са 3:2. Домаћини не одустају већ повећавају притисак да би у 87. минуту лукаку донео изједначење на 3:3.

Када се учинило да ће се изузеетно драматични дуел завршити без победника, услефио је драматични финиш.

Домаћини голом Д'Амброзија минут пре краја, након асистенције Алексиса Санчеза, долазе до победе од 4:3 у несвакидашњем дуелу који ће обележити почетак сезоне у Серији А.

У преостале три утакмицамице које су раније одигране, гостујуће екипе су приредиле изненађење надигравши тимове домаћина.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво