Читај ми!

Милијаш: Младост увек добра код куће, али од нас зависи

Очекује нас тешко гостовање у Лучанима, Младост увек добро игра код куће, али све зависи од нас и верујем у девету узастопну победу од старта првенства, рекао је помоћни тренер Црвене звезде Ненад Милијаш. У деветом колу фудбалске Суперлиге Србије Црвена звезда у суботу од 18.00 гостује у Лучанима.

Црвено бели су у претходних осам кола имали максималан учинак, а помоћни тренер Црвене звезде Ненад Милијаш очекује да тим настави у том ритму упркос великом изазову који је пред њима.

"Свесни смо да да неће бити лако, али исто тако постоји велика жеља и знамо шта нам је циљ, а то су нова три бода у првенству. Дуели пред европске утакмице су увек тешки, међутим сконцентрисани смо само на сутрашњи меч и верујем да ћемо успети да дођемо до победе", истакао је Милијаш на конференцији за медије.

Некадашњи капитен црвено-белих осврнуо се и на меч који следи после Лучана, гостовање Арарату у плеј-офу за Лигу Европе.

"Морамо да се сконцентришемо на сутрашњи меч, тренутно нам је само утакмица против Младости у глави. Испратили смо меч Арарат - Цеље , знамо да ћемо играти против Арарата, ал и поред тога прво размишљамо о утакмици у првенству па се окрећемо припреми европског дуела", истиче Милијаш.

Утакмица између Младости и Црвене звезде игра се сутра од 18 сати.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво