Евертон се не шали, пет голова у мрежи Вест Брома

Фудбалери Евертона забележили су и другу победу у Премијер лиги, пошто су на свом терену убедљиво савладали екипу Вест Бромвич Албиона 5:2. Калверт-Луин троструки стрелац, три асистенције Ришарлисона.

После помало изненађујуће победе над Тотенхемом на премијери фудбалског шампионата Енглеске, Евертон је и у другом колу показао да може много ове сезоне, савладавши ВБА са 5:2.

Екипа Карла Анчелотија одиграла је још један одличан меч, додуше имала је бројчану предност на терену после искључења Гибса у финишу првог полувремена.

Дијања је донео предност гостима на "Гудисону", али су "карамеле" до полувремена преокренуле головима Калверт-Луина и Хамеса Родригеза, којем је то био дебитантски гол у Премијер лиги.

Гибс је потпуно непотребним потеом зарадио искључење у финишу првог дела, али су гости ипак стигли до изједначења лепим голом Переире из слободног ударца.

До краја меча, Евертон је искористио бројчану надмоћ на терену. Прво је Кин искористио један "отпадак", да би Калверт-Луин са нова два погодка потпуно уништио екишу Славена Билића, који је искључен на полувремену утакмице.

ВБА је доживео други убедљив пораз на старту такмичења и делује као најозбиљнији кандидат да се експресно врати у Чемпионшип, док је Евертон најавио борбу за пласман у Европу.

Премијер лига, 2. коло:

Субота:

Евертон - ВБА 5:2
Лидс - Фулам (16.00)
Манчестер јунајтед - Кристал Палас (18.30)
Арсенал - Вест Хем (21)

Недеља:

Саутемптон - Тотенхем (13.00)
Њукасл - Брајтон (15.00)
Челси - Ливерпул (17.30)
Лестер - Барнли (20.00)

Понедељак:

Астон Вила - Шефилд јунајтед (19.00)
Вулвс - Манчестер сити (21.15)

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи