Читај ми!

Станковић: Ако одиграмо како знамо верујем у пласман у ЛЕ

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић је коментаришући жреб за плеј-оф Лиге Европе констатовао да његов тим срећа није погледала јер ће поново гостовати у наредном мечу. Уз то оба потенцијална противника су неугодни ривали али очекује да ће тим одиграти добар меч и обезбедити пласман у Лигу Европе.

Жреб за плеј-оф квалификација за Лигу Европе води Црвену звезду у Јерменију или Словенију где ће у плеј-офу квалификација за Лигу Европе играти у гостима, против победника меча Арарат - Цеље.

„Ко год да прође у мечу Арарат - Цеље је неугодан ривал. Чим су дошли до овде, значи да поседују квалитет, а на нама ће бити да препознамо које су им слабе тачке и да пробамо да искористимо то.", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Жред је одлучио да црвено-бели поново играју на гостујућем терену.
"Гостујемо трећи пут заредом, што је предност за ривала. Много би нам лакше било да играмо на нашем стадиону, међутим, морамо да прихватимо реалност и да занемаримо све негативне факторе, те да се фокусирамо на нас.", рекао је Станковић.

Звезда ће до утакмице са победником меча Арарат - Цеље одмерити снаге са Вождовцем и лучанском Младости у Суперлиги.

"Има још две недеље до утакмице, до тада имамо неколико изазова у првенству и полако, идемо корак по корак. Трудим се увек да размишљам о мојој екипи, о ономе шта ми треба да урадимо да бисмо победили. Ако будемо одиграли онако како знамо и умемо, верујем да ћемо остварити успех и пласман у Лигу Европе.", поручио је Станковић.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара