Станојевић: Спремни смо, треба нам позитивна енергија из Србије

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да екипа спремно дочекује сусрет другог кола квалификација за Лигу Европе против молдавског Сфинтула. Меч између Сфинтула и Партизана игра се у четвртак од 19.00. Директан пренос је на нашем Првом програму.

"Сви смо спремни, једва чекамо утакмицу. Специфична утакмица, јер се игра једна. Време је слично као у Београди и не видим разлог да не одиграмо добро, фокусирани смо", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Станојевић је објаснио и да су због повреда Маки Бањак и Рајко Брежанчић остали у Београду и да је Лазар Марковић био мало болешљив, али да је спреман.

Једно од новинарских питања било је да постоји крилатица "да данас сви играју фудбал" и да ли је молдавска екипа више од тога.

"Нема више тих крилатица сви играју фудбал. Доста су добро организовани и у том правцу иде светски и европски фудбал. Сигурно су другачије и више нема таквих изненађења", рекао је Станојевић и додао да су они екипа која је дефанзивно добро постављена и дисциплинована и да имају добру контру, што је можда сегмент који може да нам направи проблем.

Станојевић је на крају позвао навијаче да побрже црно-беле у сутрашњем мечу.

"Треба нам позитивна енергија из Србије. Гробари, подржите нас сутра у важној утакмици", закључио је Станојевић.

Меч између Сфинтула и Партизана игра се у четвртак од 19.00. Пренос је нанашем Првом програму.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи