Звезда против Омоније за јесен у Европи (РТС1, 17.00)

Фудбалери Црвене звезде против Омоније у Никозији играју утакмицу којом могу да обезбеде место у плеј-офу за Лигу шампиона и четврту узастопну јесен у групној фази неког европског такмичења. Звезда гостује на Кипру од 17 часова, директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а ток меча и промене резултата пратите на нашем порталу.

Уколико црвено-бели победе кипарског шампиона обезбедиће место у Лиги Европе, а за пласман у Лигу шампиона играће против Олимпијакоса.

"Температура је велика и то ће сигурно бити важан фактор, али како је нама, тако је и њима. Имамо историјску прилику да четврту годину заредом играмо групну фазу у европским такмичењима и свесни смо тога. Даћемо све од себе и надамо се позитивном резултату", рекао је тренер Дејан Станковић.

Анализирао је пажљиво Станковић екипу Омоније.

"Искусни су и сваком тренутку знају шта да раде са лоптом и без ње. Проучавали смо их, и одлично функционишу тимски, иако имају квалитетне појединце. Заиста су група на терену. Знамо њихове врлине и мане и спремни смо за меч", закључио је Станковић.

Утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампион између Омоније и Црвене звезде игра се од 17 сати.

Директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а ток меча и промене резултата пратите на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво