Нападач Олимпијакоса Ранђеловић: Није нам битно да ли ћемо играти против Омоније или Звезде

Фудбалер грчког шампиона Олимпијакоса Лазар Ранђеловић изјавио је да му је свеједно против кога ће играти у плеј-офу за Лигу шампиона: српског првака Црвене звезде или Омоније са Кипра.

"Искрено ми је свеједно с ким ћемо играти двомеч у плеј-офу. Прошле године смо играли са Звездом у групној фази, тако да, ако нам опет противник буде првак Србије, сигуран сам да ћемо одиграти две узбудљиве и добре утакмице", рекао је Ранђеловић за ТВ Арена спорт.

Српски фудбалер, чијим је голом Олимпијакос победио АЕК-а (1:0) за 28. трофеј у националном купу, каже да је у суташњем мечу трећег кола квалификација за ЛШ између шампионâ Србије и Кипра, Звезда фаворит.

"Тешко ми је да говорим о томе ко има веће шансе. Ипак, мислим да је предност на страни Црвене звезде. Али то је фудбал, ко буде бољи – победиће", рекао је Ранђеловић, који се нада да ће се ускоро наћи и на списку селектора репрезентације Србије Љубише Тумбаковића.

"Искрено се надам позиву у репрезентацију ако наставим да играм добро и постижем голове. Али добро, како буде, био бих јако срећан да добијем позив 'орлова'", закључио је Ранђеловић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво