Читај ми!

Станојевић судијама: Партизан је громада од клуба, мора да се поштује

Нови тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, пред деби против Рада у 7. колу Суперлиге, рекао је да очеује да суђење буде позитивно и да ће се поштовати величина клуба. Додаје да су сви играчи осим Рајка Брежанчића спремни за суботњи дуел.

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић се прво осврнуо на трнутно стање у тиму и начин припрема за предстојећи меч.

"Мало смо повећали број тренинга, да бисмо се упознали и да играчи виде шта желим. За то ми је потребно време, генерално сам одрадио само један тренинг са целом екипом, због одлазака играча на утакмице репрезентација. Имамо проблем да се Брежанчић повредио током ових тренинга и неће бити спреман за неки наредни период, сви остали су здрави.", рекао је Станојевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Станојевић као и пре 10 година, прву утакмцу на клупи црно-бели одиграће против екипе са Бањице, која такође са новим тренером Зораном Његушем улази у овај меч.

"Драго ми је због Зорана што се вратио, али не волим када је дебитант са друге стране. Не волим изненађања, волим да припремим утакмицу, да знам како тренер ради и како су функционисали. Сада то не знам и нисам срећан због тога", рекао је Станојевић.

Тренер црно-белих рекао је да задовољан како су га "примили" играчи по доласку, додајући да је на почетку "све лепо и позитивно".

"Не волим велике промене, поготово у сред сезоне. Наставићемо како је кренуло, али играће најбољи. Задовољан сам како је екипа раније физички изгледала и сада је океј", истако је Станојевић, који је упитан да ли очекује ли да Партизан добије коректно и фер суђење због дешавања на релацији Партизан-ФСС.

"Надам се да ће бити фер и коректно суђење, да ће поштовати овакву громаду од клуба. Уз сво поштовање свих, ипак смо ми Партизан. Тако је и у Шпанији, са Барселоном и Реалом, у Енглеској, у Италији... Верујем да ће сви поштовати ову величину клуба и то је природно и нормално. Верујем да ће бити позитивно и коректно", закључио је Станојевић.

Меч између фудбалера Партизана и Рада игра се у суботу од 20 сати на стадиону у Хумској.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара