Читај ми!

Звезда појачала напад, стигао Дијего Фалчинели из Болоње

Црвена звезда је појачала напад. На препоруку Синише Михајловића, стигао је на позајмицу Дијего Фалчинели, управо из Болоње.

Дијего Фалчинели има 29 година и биће први италијански фудбалер у Црвеној звезди. Да се лакше уклопи међу црвено-беле, помоћи ће му Дејан Станковић, који у стручном штабу има још три Италијана.

Дејан Станковић није крио задовољство за ангажман Фалчинелија.

"Пратили смо доста, скаутирали, причали смо пред почетак првенства о многима... Прелазни рок траје, дошао је моменат и одлучили смо се за Дијега. Он је искусан, имао је бриљантне игре у Кротонеу. Причао сам са Синишом да чујем каква је личност. Професионалац, ради за екипу, па су га неки стрављали по крилу јер хоће да помогне екипи и доста се жртвује. Видим га као првог шпица", истакао је Дејан Станковић.

"Може доста да нам донесе због начина на који играмо. Тренирао је и последњи меч је одиграо 14. августа. Он је у тренажном процесу. Причаћемо да што брже видимо у каквој је форми."

"Помоћи ће му комуникација и биће она права. Имамо још три Италијана у 'стафу', ово му је први одлазак иностранство, а из Италије ретко кад иду. Ми смо ти који се адаптирамо и нико нас ништа не пита. Њему је ово прво искуство ван Италије и урадићемо све да се осећа као код куће", закључио је Дејан Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво