Веселиновић: Чар утакмице са Црвеном звездом је посебна

Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић, пред дерби седмог кола Суперлиге против Црвене звезде, рекао је да тај меч има посебну чар и да ће његов тим дати максимум. Сусрет је на програму у петак од 19.00 часова.

Веселиновић је пред дуел са екипом Дејан Станковића истакао да је на тренинзима играчки кадар био десеткован, али је напоменуо и да Чукарицки има циљеве од којих неће одступати.

"Професионалци смо, утакмица исто вреди три бода, али не могу да кажем да је то меч као и сваки други. Чар утакмице са Црвеном звездом је посебна, пробаћемо да учинимо све што је у нашој моћи, да за тај један дан припремимо меч и да будемо адекватан противник, да оправдамо све оно што смо у досадашњем току шампионата урадили."

"Ипак смо ми уз Звезду и Војводину једина непоражена екипа. На крају крајева, било шта да се деси на утакмици, бићу задовољан ако после ње можемо да се погледамо у огледало и да кажемо да смо дали максимум. Видећемо хоће ли то бити довољно да се радујемо", рекао је Веселиновић за клупски сајт.

Шеф струке Брдана у први план је истакао чињеницу да је његов тим мноштво дуела у претходној сезони решавао преокретима, те да је Чукарички тим који никад не одустаје и бори се до краја, без обзира у каквој се ситуацији налази.

"Немам никакву сумњу, без обзира да ли играмо са Црвеном звездом или неким мање афирмативним противником, да ће момци дати све од себе, заиста сам поносан због тога. Многе утакмице у претходном првенству су то показале, начин на који смо их решавали у завршницама, па и недавно кад смо 40 минута против Бачке били са играчем мање, кад се видео страховито велики вољни моменат. Са те стране немам ни један грам сумњичавости да ће играчи бити мотивисани. Само нека буду на оном нивоу на којем иначе јесу и бићу миран", рекао је Веселиновић и истакао да ривала изузезно цени.

"Имамо утврђене норме наше игре, неке захтеве, од њих нећемо одступати. Исто тако, знамо да са друге стране имамо противника који је високо квалитетан, који имају 20-так и више квалитетних играча, много тога ће зависити од противника. Видећемо на који начин ћемо успети да истакнемо неке своје квалитете, истовремено да анулирамо велике квалитете Црвене звезде", закључио је Веселиновић.

Меч између фудбалера Чукаричког и Црвене звезде игра се у петак од 19 сати на Бановом брду.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара