Ла Лига подржала Барсу – Меси може да иде само уз исплату клаузуле

Спор између Барселоне и Месија још увек траје, а шпанска Ла Лига саопштила је да је откупна клаузула у Аргентичевом уговору још валидна.

Меси је јавно саопштио да жели да напусти Барселону, али клуб не жели да га пусти да оде из клуба без обештећења. Једини проблем је што је то обештећење 700 милиона евра.

Управо толико уноси откупна клаузула у уговору који је Меси потписао са Барселоном, а коју адвокати најбољег фудбалера света покушавају да оспоре, позивајући се на прекид такмичења због пандемије коронавируса.

Шпанска Ла Лига данас је објавила да клаузулу сматра правно валидном, што значи да Меси не може да потпише за други клуб уколико она не буде исплаћена.

Наравно, постоји могућност да Барса свог најбољег уграча пусти за далеко мање новца, али Меси и даље покушава да оде без обештећења.

Аргенинац је чврсто решио да напусти клуб у којем је провео последњих 17 година, па делује да га ни ова одлука Ла Лиге неће спутати у намери.

Меси се данас није појавио на колективном тестирању екипе на коронавирус, чиме је још једном ставио до знања свима у клубу да не планира да остаје на "Камп Ноу".

Сага се наставља... 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво