Станковић: Креће озбиљан изазов, од нас све зависи

Црвена звезда ће европски пут започети у уторак када ће на стадиону "Рајко Митић" дочекати гибралтарску Европу у оквиру првог кола квалификација за Лигу шампиона.

Креће озбиљан изазов у квалификацијама за Лигу шампиона, желимо у то такмичење и спремни смо на све што нас чека, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Звезда сутра у 1. колу дочекује Европу са Гибралтара, апсолутни је фаворит, али то ће морати да докаже на терену.

"Само захтевам да приступ буде какав заслужује клуб као Звезда и навијачи", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Упитан да ли је анализирана игра ривала, Звездин тренер је рекао: "Нису играли од марта, сад су само имали пријатељске мечеве, видећемо од списка играча, али од нас све зависи".

Станковић је открио да ће Ел Фарду Бен опет почети као шпиц и признао да воли кад је на "слатким мукама", посебно јер у Европи не мора да размишља о бонус играчима.

"Није проблем и са бонусом, хвала Богу Звезда много последњих година улаже у омладински фудбал. Презадовољан сам, биће једна лепа екипа у стартних 11".

Голеор Канга је велико појачање, поновио је Станковић и рекао да зна на којој ће позицији играти.

Звездин тренер истакао је да ће Мирко Иванић извести пенал, уколико буде досуђен, пошто је Бен промашио против Спартака.

"Понекад дамо гол из пенала. Шалу на страну, утакмице као против Спартака су нам потребне, видело се и нешто где "шкрипи", да бисмо могли да напредујемо и поправљамо", истакао је Станковић.

Утакмица између Црвене звезде и Европе игра се у уторак од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво