Станковић: Кроз овакве утакмице растемо

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан после победе против Спартака од 3:2 и истакао је да се кроз такве утакмице расте.

Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Спартак из Суботице са 3:2 (1:1), у дербију 4. кола Суперлиге Србије.

Двоструки стрелац за Звезду био је Ел Фарду Бен у 32. и 66, а промашио је и пенал у 26. минуту, а у стрелце се уписао и "резервиста" Томане Мендеш у 70. минуту.

"Тип утакмице која може да оде на једну или другу страну, али кроз овакве мечеве растемо. Екипа је одиграла добро, види се да су после три сусрета у девет дана ''тешки'', да су се можда мало и задовољили, али не може увек да буде ''мед и млеко''. Морају да буду спремни и на мечеве у којима је противник у сваком тренутку опасан, где ривал жели да игра, да се надмеће. Правили смо доста грешака, поготово у одбрани, али успели смо да од 1:1 стигнемо до 3:1 и да је било више концентрације, било би и убедљивије. Окрећемо се мечу против Европе", рекао је Станковић.

Звездин тренер посебно је нагласио учинак нападача - Бена и Томанеа.

"Посао им је да постижу голове. Могао је Бен и хет-трик да оствари да није промашио пенал. Морамо да будемо фокусирани на игру константно, ако је требало нешто да се деси, онда боље вечерас. Задовољан сам у сваком случају, био нам је потребан овако мотивисан противник", поручио је Станковић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво