Крај једне ере на "Етихаду", Давид Силва иде у Лацио

Давид Силва, после 10 година проведених у дресу Манчестер ситија, у понедељак би требало да буде представљен као нови члан Лација.

Шпанац је легенда Манчестер ситија, а на "Етихаду" је провео читавих 10 година. Италијански медији пишу да је ствар већ готова, као и да ће Силва у понедељак бити престављен као нови члан Лацијала.

Силва се већ опростио од саиграча, а иако су многи веровали да ће каријеру наставити у америчкој МЛС лиги, или родној Шпанији, фудбалски "Мерлин" се одлучио за Чизму.

Лацио је у претходној сезони био озбиљан конкурент Јувентусу у борби за Скудето, а у наредној ће играти у Лиги шампиона, што је био озбиљан фактор да Силва прихвати понуду "небеско плавих".

Такође, очекује се да ће за трогодишњи уговор добити значајна примања, што није неважно за фудбалера који има 34 године.

У Лацију ће имати прилику да сарађује са врхунским нападачем, Ћиром Имобилеом, који је ове сезоне са 35 погодака у Серији А понео признање најбољег стрелца Европе.

Силва је у петак одиграо последњи меч на "Етихаду", учествовао је у победи Ситија над Реалом, која је "грађане" одвела у четвртфинале Лиге шампиона.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво