Барселона и Наполи на РТС-у траже карту за Лисабон, Бајернова рутина против Челсија

Утакмицама Барселона – Наполи и Бајерн Минхен – Челси биће комплетиран први део нокаут фазе Лиге шампиона и добићемо последње учеснике Фајнал-ејта у Лисабону. Баварци су близу да се пласирају даље јер имају великих 3:0 из првог меча у Лондону, док ће Барса и Наполи водити велику борбу након 1:1 у Напуљу. Оба дуела почињу од 21 сат, а директан пренос са "Камп Ноуа" моћи ћете да пратите на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата на нашем порталу.

Након спектакуларних мечева у петак, после којих су даље прошли Манчестер сити и Олимпик Лион, остала су још само два упражњена места у Лисабону.

Тамо су још Пари Сен Жермен, Аталанта, Атлетико Мадрид и Лајпциг, а прикључиће им се још победници вечерашњих окршаја.

Бајерн је први фаворит за освајање Лиге шампиона, одличну форму приказао је и после паузе због коронавируса, освоји титулу у Немачкој, па се очекује да лако одбрани 3:0 са "Стамфорд Бриџа".

С друге стране, у дуелу Барселоне и Наполија ће домаћини бити фаворити, али не тако изразити као што би то био случај претходних година.

"Блауграна" је посустала након повратка фудбала, доживела драстичан пад и омогућила Реал Мадриду да освоји трофеј у Ла Лиги. Испали су Каталонци и из Купа краља, па је атмосфера у Барселони поприлично пољуљана, о чему сведочи и изјава Лионела Месија да је екипа слаба.

Проблем ће бити и одсуство неколико играча – Усман Дембеле, Самјуел Умтити и Артуро Видал неће играти, док су под знаком питања Серђо Бускетс, Клемон Ленгле и Антоан Гризман, али се очекује да француски репрезентативци буду у саставу.

У екипи Ђенара Гатуза неће бити Костаса Маноласа, није познато да ли ће Никола Максимовић бити спреман да наступи, али се Наполитанци надају повратку повређеног капитена и најбољег играча Лоренца Инсињеа.

Оба дуела почињу од 21 сат, а директан пренос са "Камп Ноуа" моћи ћете да пратите на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата на нашем порталу.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи