Аничић: Звезда најквалитетнија, али нема предаје унапред

Тренер фудбалера Мачве Драган Аничић на конференцији за медије пред утакмицу са Црвеном звездом истакао да им је ривал најквалитетнији тим у лиги, али да свакако нема предаје. Од својих играча очекује да прво уживају у утакмици, а потом дају све од себе да остваре добар резултат.

Звезда у недељу од 18.30 сати гостује у Шапцу, а Драган Аничић поручује да нема предаје унапред.

"Када играте против Црвене звезде, ствар је јасна, то је сигурно најквалитетнија екипа у нашој лиги, што не значи да се ми предајемо пре утакмице. Сигурно је да ћемо покушати да на сваки могући начин неутралишемо тај њихов квалитет у играчком кадру. Не плашимо се, ово је за нас један изазов и играчи ће покушати оно што је у овом тренутку можда неоствариво", истакао је Аничић. 

"Звезда има тридесетак играча у свом погону и сваки од њих има квалитет да реши утакмицу. У претходна два кола имали сте прилику да видите лепу и ефикасну игру црвено-белих."

Тренер Мачве је подсетио и на раније мечеве са црвено-белима истакавши да од свог тима очекује да да све од себе. 

"У неким утакмицама које смо играли раније против Звезде, показало се да можемо да им парирамо, неке партије су решавали лагано, тако да очекујем од мојих играча прво да уживају у овој утакмици, као и да дају све од себе да забележимо добар резултат", изјавио је Аничић на конференцији за медије.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи