Фудбалерке Спартака спремне за нове изазове

У суботу почиње нова такмичарска сезона Суперлиге Србије у женском фудбалу. Националне шампионке, фудбалерке Спартака из Суботице, спремно дочекују сусрете у домаћем и европском такмичењу.

Припреме за нову сезону фудбалерке Спартака завршиле су успешно. У прелазном року, четири фудбалерке прешле су у друге клубове, а исто толико нових је дошло у тим Спартака, па је екипа комплетирана.

"Све играчице су одрадиле свој део посла максимално, нисмо имали већих повреда и дали смо свој максимум да што спремније дочекамо почетак првенства", изјавила је Милица Костић, фудбалерка Спартака.

"Ово ће бити једна од најтежих сезона од како сам ја у клубу, с обзиром да се велики број клубова појачао и да се доста радило у доба короне. Очекујем једну тешку и борбену сезону", додала је капитен Виолета Словић.

У првом колу нове сезоне Спартак дочекује екипу ТСЦ-а из Кањиже, а због епидемије коронавируса, утакмица ће се играти без присуства публике.

"Постављамо два циља: један да играмо офанзиван фудбал који је леп и лепршав на око, а са друге стране имамо високе такмичарске циљеве, тако је и за ову такмичарску сезону. Мислим да имамо добар тим, мислим да ће бити јако првенство", закључио је шеф стручног штаба Борис Арсић.

Квалификације за Лигу шампиона најављене су за октобар, што ће екипи Спартака омогућити додатно време за припреме. У част 50 година клуба, квалификациона утакмица за првенство Европе 2022. године у женском фудбалу, између репрезентација Србије и Француске, играће се 18. септембра у Суботици.

 

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи