Милошевић: Спреман сам да и сада преузмем све на себе, али ово је тужно од играча

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је веома разочаран после пораза свог тима од Новог Пазара 3:2 у другом колу Суперлиге.

"Врло сам разочаран, заиста. Разочаран у неке ствари. Ако будем наставио ово да радим, неке ствари ће мора да се мењају из корена. Биће приче ових дана. Ово је заиста разочаравајуче и тужно од играча", казао је Милошевић.

"Увек сам преузимао све на себе. Спреман сам и сада, није проблем, али ово је тужно и ружно. После овакве игре, морам да сумњам у самог себе. Ово није ниво Партизана и ово не сме да буде ниво Партизана. Честитке Новом Пазару."

Фудбалер Партизана Такума Асано изјавио је да боли вечерашњи пораз од Новог Пазара, да треба анализирати индивидуалне и тимске грешке и дати све од себе да се ово исправи.

Црно-бели су на гостовању поражени су 3:2 у другом колу Суперлиге, а Јапанац је био стрелац гола којим је Партизан направио преокрет и повео са 2:1.

Међутим, до краја меча изабраници Сава Милошевића примили су још два поготка и остали без бодова.

"Утакмица је била изузетно тешка, пуна преокрета. Ми смо се надали да ћемо при вођству не само задржати резултат, већ дати још један гол. Нажалост, то је фудбал, ситнице и секунде одлучују. Пораз много боли, али далеко од тога да је било шта изгубљено, тек је друго коло. Знамо колико имамо тежак распоред, свесни смо колико је август важан за држање бодова. Погледаћемо се у очи, анализирати индивидуалне и тимске грешке и обећавам да ћемо дати све од себе да ово исправимо. Не само ја, већ читав тим", истакао је Асано.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи