Милошевић: Тешко гостовање у Новом Пазару, не занима ме шта мисле у Звезди

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да његов тим у другом колу Суперлиге у Новом Пазару очекује још један тежак меч.

Црно-бели ће у среду од 17 сати гостовати у Новом Пазару, и оквиру другог кола националног фудбалског шампионата.

"Врло слична утакмица оној коју сми играли пре неки дан, али то смо знали. Више пута сам поновио пре почетка првенства да нас чекају тешка госотовања у Kрушевцу и Новом Пазару, јер су то екипе које традиционално играју добро против Партизана. Прва је прошла, чека нас још једна и мање-више иста прича. Верујем да ће већи део утакмице зависити од нас, само се надам да ћемо овог пута имати бољи улазак у меч и боље прво полувреме него у Kрушевцу", рекао је Милошевић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Шеф струке црно-белих истакао је да ће за утакмицу против Новог Пазара бити кључна "трка и агресија његове екипе", као и да у сутрашњем мечу морају да поправе много ствари у односу на дуел из Kрушевца, ако желе позитиван резултат.

Милошевић је рекао да је стање повређеног Лазара Марковића много боље и да није у питању озбиљна повреда.

"Добио је јак ударац, видећемо за пар дана док спадне оток да урадимо магнетну резонанцу. Делује да није ништа страшно, али се сутра неће наћи у комбинацији за састав. Сваког тренутка чекамо папире за Дениса Стојковића, који је потписао уговор, да видимо да ли ће моћи да путује са екипом", рекао је Милошевић.

Једно од новинарских питања за Милошсевића било је и то шта треба да се деси па да првенство у Србији почне без саопштења, која су стандардни програм у српском фудбалу.

"Има много ствари, пре свега би свако морао да ради свој посао, а то је објективно веома тешко у овој нашој држави. Што се тиче саопштења иза табора Црвене звезде, ја себи никада нисам дозволио луксуз да коментаришем било какво дешавање на било којој утакмици Црвене звезде, па ме у овој ситуацији апсолутно не занима шта они мисле о утакмици коју смо ми играли", закључио је Милошевић.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара