Сабо: Ако дамо максимум, победићемо Рад

Тренер фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе Золтан Сабо нада се да ће његов тим против Рада у другом колу Суперлиге приказати исту игру као и у претходном сусрету са Војводином. ТСЦ ће гостовати у среду од 19 сати на стадиону Рада на Бањици.

Тренер ТСЦ-а Золтан Сабо задовољан је игром тима у првом колу у ремију са Војводином и очекује да ће његов тим наставити у добром ритму и у мечу са Радом.

"Када бисмо могли да пренесемо то друго полувреме из првог кола на свих 90 минута против Рада, онда бисмо се могли надати победи", рекао је Сабо.

Он је додао да је Рад екипа доста променила састав у односу на прошли сезону, те да је састављена од младих играча, амбициозних, брзих, мотивисаних.

"Ипак, ми се питамо, надам се да ћемо победити, мада стварно очекујем једну тешку утакмицу јер и ми још нисмо ухватили онај прави првенствени ритам", рекао је Сабо.

Леви бек Немања Петровић, који је баш из Рада дошао у ТСЦ, истакао је да ће дати све од себе да допринесе својој новој екипи.

"Очекујем јак отпор Рада, имају новог тренера и доста нових играча, али верујем да ћемо победити и донети три бода у Бачку Тополу", казао је Петровић.

Нападач Ненад Лукић рекао је да се нада да ће тим наставити са истим играма и да ће поновити издање из већег дела меча са Војводином и да у том случају победа неће доћи у питање.

"Мислим да смо квалитетнија екипа од Рада, али морамо то да покажемо на терену. Данас је фудбал јако изједначен и ако не дате 100 посто нећете победити никог. На нама је да одиграмо максимално ангажовано од првог минута и да се вратимо са првом победом у новој сезони", рекао је Лукић, који се осврнуо на доделу награде за најбоље стрелце прошле сезоне за њега и Владимира Силађија.

"То је податак за респект, који показује и како ТСЦ игра, нападачки, са много голова. Тако смо почели и у првој утакмици и верујем да ћемо тако и наставити", рекао је Лукић, који је, као и Силађи, био стрелац и на мечу првог кола.

Утакмица између фудбалера Рад и ТСЦ игра се у среду од 19 сати на стадиону Рада на Бањици.