Томане: Битне су победе, моји голови ће доћи

Фудбалер Црвене звезде Томане Мендеш изјавио је да је на старту сезоне против Новог Пазара било најбитније да се победи, а да ће његови голови сигурно доћи.

"Било је веома важно да тријумфујемо на отварању првенства. Прва такмичарска утакмица после припрема је увек специфична, често се дешавају изненађења, али смо и више него озбиљно приступили дуелу и нисмо остварили простора за нежељен резултат. Сматрам да ћемо из меча у меч деловати све сигурније и убедљивије", рекао је Томане за клупски сајт.

Португалски нападач задовољан је својим наступом, али оставља простора за још боље игре.

"Мислим да сам добро одиграо, али наравно да увек може боље. Битно је да је читав тим био на нивоу и то после заиста тешких припрема. Није било лако да из онаквог рада какав смо имали на Дивичибарама и у Старој Пазови уђемо у меч, истрчимо квалитетно и на послетку тријумфујемо, међутим, то је оно што краси велике тимове. Екипно смо били одлични, верујем да сам допринео томе, а голови ће доћи".

Томане је на сусрету против Новог Пазара иза себе, сем Иванића ког познаје од раније, имао Катаија и Спиридоновића, момке са којима је први пут заиграо на такмичарском мечу.

"Упознали смо се током припрема и на терену и ван терена. Чињеница је да су сјајни играчи, а са великим фудбалерима је увек лако играти. Наравно да ће то све боље изгледати како сезона буде одмицала и како се будемо све више упознавали на терену, али и против Новог Пазара је била феноменална сарадња", поручује Томане.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи