Партизан стрепео, али преокренуо и победио у Крушевцу

Фудбалери Партизана успешно су започели нову сезону у Линглонг Суперлиги Србије, пошто су после преокрета савладали Напредак у Крушевцу. Партизан није блистао, али је успео да постигне два гола у другом полувремену и победи 3:1.

Дуел у Крушевцу обележила су два различита полувремена, повреде на почетку другог, као и спора и безидејна игра оба тима. На крају, изабраници Сава Милошевића изборили су важан тријумф на старту такмичења.

Почетак утакмице био је спор, домаћин је имао нешто више лопту у свом поседу, док је Партизан покушавао претежно са бока. У 23. минуту Сејдуба Сума је пропустио најбољу прилику за црно-беле, док је Напредак у финишу првог полувремена показао да ће бити опасан противник.

Прво је Бојан Остојић спречио погодак Срђана Кочића после лепе асистенције Абубакара, али је Кочић неколико тренутака касније затресао мрежу Александра Поповића.

После лошег центаршута са десне стране, Такума Асано је слабо интервенисао и лопта је дошла до младог нападача Крушевљана, који се отргао чувару и погодио доњи десни угао противничког гола – 1:0.

Међутим, иако су примили шокантан гол, црно-бели су изједначи већ из првог напада у другом полувремену.

Резервиста Лазар Марковић, који је у игру ушао уместо Филипа Стевановића, погодио је мрежу Младена Живковића после сјајне асистенције Натха. Израелац је пребацио одбрану Напретка, Марковић био бржи од чувара и главом је сместио у гол – 1:1.

Том приликом се Живковић повредио и, нажалост, морао је да напусти терен у колима хитне помоћи. Уместо њега, међу стативе је стао Алекса Јорданов.

Неколико минута касније на повреду се пожалио и Марковић, пошто је и он осетио последице судара, па је након кратког времена на терену уступио место Николи Чолићу.

До финиша није било превише узбуђења, да би Партизан добио пенал у 85. минуту, после фаула над Остојићем у казненом простору. Један од играча Напретка вукао је Остојића, а судија Грујић није имао дилему.

Натхо је био сигуран извођач, да би новајлија Чолић у последњим тренуцима оверио тријумф и поставио коначан резултат.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво