Милошевић: Напредак је најтежи ривал Партизана

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч првог кола Суперлиге против Напретка из Крушевца, рекао је да његов тим очекује најтежи ривал.

"Сваки противник је тежак и незгодан у првим колима, а ми имамо два гостовања (Крушевац и Нови Пазар прим. аут), која су традиционално неугодна. Сутра нас очекује најтежи ривал, бар откад сам ја тренер Партизана. Са Напретком смо имали више проблема него са осталим екипама у Суперлиги и то позива на опрез", рекао је Милошевић на конференцији у Хумској.

Милошевић је истакао да претходе утакмице против Напретка позивају на максималну концентрацију и пред сутрашњи меч.

"Трудио сам се претходних недеља да екипу припемим за ту прву утакмицу у Крушевцу, јер само ако у ову утакмицу уђемо са мотивом и жељом као да је то Црвена звезда или нека европска утакмица, можемо да се надамо добром резултату. То ће ове године генерално важити за све утакмице у Суперлиги, а поготово за ову прву", рекао је Милошевић.

Шеф стручног штаба рекао је и да се "по логици ствари намеће да Александар Поповић буде први голман", као и да ће навијачи ускоро моћи на терену да виде Макија Бањака, који неће бити спреман за сутрашњу утакмицу.

Милошевић није хтео да коментарише повратке Гејлора Канге и Александра Катаија у Црвену звезду, јер како каже, није његов посао оно што ради Звезда.

"Обојица су добри и квалитетни играчи, гледао сам их раније. Та враћања могу да буду и позитивна и негативна, видећемо како ће то да изгледа у Звезди. Што нас тиче, ми не планирамо да доводимо бивше играче. Може да се деси да искрсне нешто добро, а да не кошта много, онда ћемо у том случају да пробамо да реагујемо. У овом моменту смо попуњени на свим позицијма и нема потребе да нешто претерано јуримо", закључио је Милошевић.

Меч између фудбалера Напретка и Партизана на програму је у суботу од 17.30 у Крушевцу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво