Николић: Спремни смо за нову сезону, надамо се да ће навијачи бити са нама

Млади фудбалер Црвене звезде Вељко Николић, један од стрелаца у победи против Борца из Бањалуке од 3:0, изјавио је да екипа спремно дочекује старт сезоне и изазове који предстоје на домаћој и европској сцени.

Николић је постигао гол у последњој провери у оквиру припрема, у којој је Звезда савладала бањалучки Борац са 3:0.

"Очекује нас дуго и тешко првенство, као и квалификације за Лигу шампиона. Ноге јесу тешке, међутим ми смо спремни на све и у сваком мечу идемо на победу. Искрено, једва чекам да почне првенство. Главни циљ је освајање титуле првака, као и пролаз у групну фазу Лиге шампиона", рекао је НИколић за клупски сајт.

Млади фудбалер Звезде истакао је да ће му недостајати навијачи.

"Све успехе до сада смо просавили са њима, недостајаће нам хук са трибина, навијачи су наш 12. играч. Били су ту и у победи и у поразу, давали су нам ветар у леђа кад год је било потребно. Ми ћемо дати све од себе да их обрадујемо, иако они неће бити ту. Надам се да ће се ситуација са коронавирусом ускоро смирити и да ће звездаши бити поново са нама у новим победама", поручио је Николић.

Црвена звезда у суботу игра свој први званични меч у оквиру нове сезоне, када на стадиону "Рајко Митић", дочекује екипу Новог Пазара.