Зашто је Клоп звао Фергусона у 03.30 ујутру?

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп довео је Ливерпул до дуго чекане титуле шампиона Премијер лиге, а занимљив је начин и тајминг како је то саопштио једном од својих идола.

Немачки стручњак је, логично, изабран за менаџера године у Премијeр лигиа занимљива је анегдота везана је за чувеног Сер Алекса Фергусона, чије име и носи престижна награда.

Наиме, Фергусон је у видео поруци поводом награде нахвалио Клопа истичући како је Немац заслужио ово признање јер је Ливерпул играо фантастично, али и открио:

"Зато ћу му опростити што ме звао и пробудио у 3.30 ујутро да ми каже да је Ливерпул првак. Хвала ти на томе, али заслужио си. Свака част", рекао је Фергусон.

Клоп је захвалио Фергусону речима да му се диви, мада то није баш примерено јер су Ливерпул и Јунајтед љути и највећи ривали на Острву.

"Сећам се, он је био први британски тренер кога сам упознао. Доручковали смо заједно, нисам сигуран да ли се сећа, али за мене је то било као да сам упознао папу. Кликнули смо одмах", рекао је Клоп, а пренео Би-Би-Си.