Јовичић: Било ми је психички тешко док сам имао коронавирус

Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић, један од шесторице првотимаца црвено-белих који су "прележали" коронавирус, изјавио је да му је психички било тешко док се опорављао.

Звездин везиста је био позитиван на коронавирус, а припремама се прикључио тек када су тестови показали да је негативан.

"Нас неколико из екипе имало је тај пех око вируса, да будемо позитивни. Ипак, морам да истакнем да се осећам веома добро. Постоји и умор, нисам тренирао неко време, само сам лежао у кревету, али ми је веома драго што сам се прикључио екипи. Морам да кажем да је психички било тешко, али сви људи из клуба су били уз мене и много ми је значила њихова подршка. Омогућили су нам да радимо контролне тестове после седам дана, сада смо сви здрави и то је оно најважније. Што се тима тиче, влада одлична атмосфера, имамо јасно постављене циљеве, добро радимо и сигуран сам да ће из тренинга у тренинг то све боље да буде", рекао је Јовичић за клупски сајт.

Звездин везиста признао је да је једва чекао да се прикључи саиграчима на припремама.

"Најлепше ми је са екипом, ту нема дилеме. Што се тренинга тиче, знам шта ме чека, нису ми ово прве припреме у Звезди. Сад ће нас мучити упале, кукаћемо на тренинге, али колико је сад тешко, то ће бити лакше како сезона буде одмицала. Што се атмосфере тиче, Борјан је капитенски задужен за то. Увек је уз нас, увек влада позитива када је он ту", истакао је Јовичић.