Мркела: Циљеви су титула и групна фаза европског такмичења

Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела истакао је да екипа са много ентузијазма креће са припремама за нову сезону у којој су циљеви јасни.

"Црвена звезда је клуб који има највише захтеве. Првенствено је циљ титула првака Србије, потом желимо да се добро представимо у Европи и да играмо групну фазу европских такмичења. Наравно имамо амбиције и у купу, тако да од ових припрема очекујем да одрадимо све оно што је тренер Станковић замислио и да све то прикажемо у првенству", рекао је Мркела.

Спортски директор Црвене звезде додао је да је задовољан досадашњим послом урађеним у прелазном року.

"Пре свега сам задовољан са играчким кадром који већ имамо. Ти фудбалери су нам донели титулу првака, као и Лигу шампиона. Свакакао да смо са Спиридоновићем и Катаијем јачи и да се сада заврши прелазни рок, био бих задовољан. Међутим, период за трансфере је дугачак, дужи него иначе, завршиће се почетком октобра", додао је Мркела.

"Што се тиче одлазака, али и долазака, биће све успореније него што смо навикли ранијих година због целе ове ситуације. Пратићемо све и реаговаћемо у складу са тим", закључио је некадашњи Звездин фудбалер.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво