Ибрахимовић у трећем лицу најавио одлазак из Милана

Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић најавио је одлазак из Милана у занимљивом интервјуу, током којег је готово све време говорио у трећем лицу. Ибрахимовић се осврнуо на тренутну ситуацију међу "росонерима", истакавши да то није клуб који је некада доминирао "старим континентом".

Златан је казао да он није играч за другоразредна такмичења попут Лиге Европе, жели да се надмеће са најбољима, што је доказао где год је наступао.

"Ибра игра да освоји нешто или ће остати код куће. Рекли су ми да би опроштај у Америци био превише лака ствар, па сам се вратио у Милан. Овде сам због страсти према фудбалу, а када се све ово са вирусом десило, као да ми је нешто говорило да треба да се пензионишем", рекао је Ибрахимовић.

Имао је спреман одговор и када је упитан о сукобу са директором клуба Иваном Газидисом пре полуфинала Купа Италије.

"То је Ибра. Ибра је рођен да игра фудбал и најбољи је кад игра фудбал. Видим шта се дешава у клубу, ако ће бити овако и на даље, нећете ме више видети овде. Ибра није играч за Лигу Европе. Милан није клуб за Лигу Европе. Ово није 'велики Милан' који сам некада видео, али морамо да урадимо све до краја. То сам им и рекао. Морали смо да се објаснимо."

Иако је спомињао могући крај каријере, оставио је могућност да је настави у некој другој средини.

"Ибра је овде, Ибра води рачуна. Морам да будем овде или ћете, у супротном, изгубити навијаче. Не знам да ли ће бити још неки клуб после Милана, али никада не затварам врата могућностима. Отићи ћу једино негде где ћу имати неку врсту контроле, а не тамо где речи не вреде ништа. И даље имам много страсти за оно чиме се бавим."

За крај, прокоментарисао је и наводе да ће од следеће сезоне тренер Милана бити Ралф Рагник, уместо Стефана Пиолија.

"Ко је то? Ја не знам ни ко је тај човек", закључио је у свом стилу.

"Росонери" на шест кола до краја Серије А заузимају седмо место са 49 бодова и немају шансе да изборе Лигу шампиона, пошто четвртопласирани Интер бежи 16 поена.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара