Пантовић из Звезде на позајмици у Вождовцу

Млади фудбалер Црвене звезде Милош Пантовић играће наредне сезоне на позајмици у Вождовцу, саопштено је на сајту клуба.

Пантовић, офанзивни везиста и крилни нападач, друго је појачање Вождовца, након Марка Гајића.

"Тим је изузетно млад и заиста сам задовољан што ћу имати прилике да играм за Вождовац и напредујем. Није тешко уклопити се у овакву сјајну групу људи, неке момке познајем из млађих селекција репрезентације, сви су ме сјајно прихватили и једва чекам да наступам за овај клуб. Надам се да ћемо бити међу првих пет екипа и да ће уследити борба за место које води у Европу", рекао је Пантовић, који се већ придружио припремама Вождовца у Врњачкој бањи.

Задовољство постигнутим договором није скривао ни Јован Дамјановић.

"Пантовић је дуго био наша жеља и драго ми је што је коначно постао део нашег клуба. Мислим да причамо о најталентованијем фудбалеру у Србији уз Филипа Стевановића. Као клуб увек радимо на томе да створимо амбијент за младог играча у којем ће моћи да напредује и оствари свој пуни потенцијал, и радићемо и даље на томе. Озбиљно ћемо се бавити Пантовићем и његовим развојем и нема сумње да ће он то вратити на терену кроз сјајне игре", Дамјановић.

"Змајеви" ће у Врњачкој Бањи остати до 17. јула, а прва контрола утакмица очекује их у суботу 11. јула када ће им ривал бити екипа Слоге из Краљева.

 

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво