Динамо сменио тренера после седам утакмица

Хрватски фудбалски шампион Динамо из Загреба и тренер Игор Јовићевић споразумно су раскинули уговор, саопштено је на сајту клуба.

Јовићевић је смењен након пораза од Ријеке 2:0 у првенству Хрватске, односно само три победе у седам утакмица на клупи.

Он је водио загребачки клуб од 22. априла, након што је Ненад Бјелица смењен јер није хтео да пристане на смањење плате због пандемије коронавируса.

"Имао сам најбоље намере, али фудбал је такав. Лопта ми није вратила овај пут, али одлазим уздигнутe главе из свог клуба јер не желим бити оптерећење у овим временима. Захваљујем се клубу на поверењу, на прекрасним годинама у омладинској школи и прилици коју су ми дали у првом тиму. Увек ћу бити динамовац и верујем како је ово само довиђења, а не збогом најдражем клубу", рекао је Јовићевић, коме ће остати уписано да је освојио титулу.

Спортски директор Зоран Мамић изјавио је да му је жао због брзог растанка са тренером, али да је клуб морао да покаже одговорност у тешким временима и уочи старта нових квалификација за Лигу шампиона.

"У име клуба захваљујем Игору на великим резултатима које је постигао с нашом јуниорском екипом. Врата Динама биће му увек отворена", поручио је Мамић.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво