Фудбалерке Спартака из Суботице почеле са припремама за нову сезону

Оне су 11 пута биле шампионке Србије у фудбалу. Довеле су у нашу земљу најбоље европске тимове, попут Атлетика из Мадрида и Бајерна из Минхена. Актуелне првакиње државе, Фудбалерке Спартака из Суботице, данас почињу са припремама за нову такмичарску сезону и квалификације за Уефа Лигу шампиона за жене.

Окпупљање екипе је данас на Градском стадиону у Суботици где их је посетио дописник РТС-а Тони Бедалов и разговарао са Генереланим секретаром клуба Бојаном Арсићем.

"Данас почињемо са припремама за нову сезону. Нама је приоритет здравље наших фудбалерки. Претходних дана смо урадили сва тестирања, прилагођавамо се тренутној ситуацији. Што се тиче играчког кадра не можемо ништа да планирамо због тренутне ситуације у држави и свету. Што је најважније, костур тима, који је направио сјајне резултате је ту, а и радимо на појачањима за Европско такмичење које долази", рекао је Арсић.

Капитен клуба из Суботице Вилета Словић сматра да ће њен бити на нивоу из прошле сезоне.

"Желимо да представимо Европи један сјајан фудбал као што смо то учиниле прошле године. Незванична информација је да је жреб почетком септембра, док су квалификације од 7. до 13. октобра. Добро смо тренирале за ово што нам следи".

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се